Aanvullende diensten

Wanneer uw organisatie ondersteuning wenst van een HPO-expert vernemen wij dit graag. We kunnen uw organisatie o.a. ondersteunen met:

HPO-lezing of WorkshopDr. André de Waal - HPO Expert

Van het de 2e Kamer in Nederland tot ministeries in Zambia. Van Heineken tot de TuinBouw Businessclub. Van AOG Business School tot EFMI Business School. Van 800 Thaise HR Managers in Bangkok tot de CEO Club in Boston. Waar ook ter wereld, we delen graag onze kennis, best-ideas en inspirerende voorbeelden met u in lezingen & workshops!

Onze HPO-experts inspireren dagelijks wereldwijd managers en medewerkers van profit, non-profit en overheidsorganisaties.


HPO-diagnose

Een HPO-diagnosetraject is niet een nieuw en aanvullend project maar is eerder een proces dat moet leiden tot ander resultaatgericht gedrag en waarbij medewerkers en managers uit hun comfortzone komen en zich realiseren dat alleen ander gedrag leidt tot betere prestaties. Het HPO-gedachtegoed geeft op een wetenschappelijke en onderbouwde basis richting aan -al dan niet bestaande- projecten.

Stap 1: Inspirerende HPO-workshop als aftrap voor MT
Stap 2: Meting op basis van de HPO Insight™ software
Stap 3: HPO Insight™ rapportage als startpunt voor analyse van de scores door onze HPO-experts
Stap 5: Verdiepings interviews (de bevindingen van de vergelijkingsanalyse vormen de basis voor interviews door het HPO Center)
Stap 6: Opmaak overall HPO-profiel van uw organisatie en deel-HPO-profielen van de onderliggende divisies/afdelingen
Stap 7: Feedbackworkshop aan het MT met conclusies en aanbevelingen
Stap 8: Actieworkshops met managers en medewerkers (bij voorkeur opgepakt door de door u aangewezen interne HPO-coaches, opgeleid door onze HPO Experts)
Stap 9: Monitoring voortgang HPO-verbeteringstrajecten door de HPO-coaches i.s.m. de HPO-expert
Stap 10: Teneinde de ontwikkelingen en resultaten te kunnen volgen, wordt na 1,5 tot 2 jaar een tweede HPO-meting gedaan.


Ondersteuning bij HPO Insight™ onderzoekEsther Mollema - HPO Expert

De HPO Insight™ software werkt heel eenvoudig. Toch wil niet iedere klant zelf een onderzoek starten binnen de eigen organisatie. Indien gewenst nemen onze HPO Experts het onderzoek binnen uw organisatie van u over. Ook kunnen de resultaten in de rapportage worden teruggekoppeld aan managers en medewerkers.