Organisatie(-onderdelen)

De HPO Insight™ is voor iedere organisatie die op gefundeerde basis de prestaties wil meten, verbeteren en vergelijken. De HPO Insight™ geeft focus op de kwaliteiten, verbetergebieden en actiepunten voor uw team, afdeling en/of organisatie. Daarnaast kan de HPO Insight™ kosteloos worden uitgebreid tot een effectief medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO).

Het is een uniek meetinstrument voor prestatieverbetering van organisatie(-onderdelen). Het is zeer geschikt als startpunt van change management / verbetertrajecten en u kunt periodiek de HPO Insight™ inzetten om de vorderingen te meten. Op basis van de meting kunt u de focus op prestatieverbetering telkens aanscherpen.

Wie zetten de HPO Insight™ in voor prestatieverbetering?

  • MKB organisaties zonder grote stafafdelingHPO voor organisatie(-onderdelen)
  • Onderdelen van multinationals
  • Non-profit organisaties, zoals zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, etc.
  • Overheidsinstellingen, zoals lagere overheden, uitvoeringsorganen en onderdelen van ministeries (subpagina)
  • MT’s en directies die objectieve informatie en inspiratie over de organisatieprestaties zoeken als onderwerp voor heisessies, teamoverleg, etc.
  • Organisaties met vestigingen in meerdere landen (de HPO Insight™ software en rapportage is in het Nederlands en Engels beschikbaar)
  • Organisaties die gefundeerd een change management / verandertrajecten en/of leiderschapsprogramma’s of KPI’s willen vormgeven

“HPO heeft het voordeel dat het heel praktisch is en makkelijk te implementeren. Door het onderzoek zie je heel snel aan welke knoppen je moet draaien om de prestaties te verbeteren. Het is een hele simpele methodiek die goed de vinger op de zere plek legt.”
Rob van den Maagdenberg, Vice President North Western Europe – Grohe